Hem        Färg- och stilrådgivning        Workshops m.m.        Dräkt- och interiörhistoria        Gör om mig        Om Elisabeth        Kontakt        Pressklipp
 
 
 
 
 
 
Workshops, Föreläsningar och Utbildningar
Har ni funderat över hur många timmar ni lägger ned på snygga produktpresentationer jämfört med den tid ni lägger ned på hur ni vill presentera er själva inför ett kundbesök eller en föreläsning?

Med tanke på sociala mediers utbredning är fokusering på person betydligt större idag än tidigare. Hur vi än klär oss så kommunicerar vår utsida med omvärlden.

En workshop eller föreläsning kan handla om vilka klädkoder som kan vara aktuella, hur man med enkla medel förändrar sin klädsel att passa vid dagens alla möten och besök, vad färger signalerar, vikten av att ha en någorlunda neutral bas i affärssammanhang och hur man skapar en personlig stil som känns bekväm men ändå uppfyller kraven för tillfället ifråga.
  • Mode som kommunikation.
  • Vässa din jobbstil.
  • Utsidans betydelse för ditt personliga varumärke.
  • Färgpersonligheter och färgers signaler.
  • En stor garderob men inget att ta på dig.
  • Formspråk för dräkter och interiörer under 1600t.
  • Formspråk för dräkter och interiörer under 1700t.
Sedan urminnes tider är vi vana vid att bedöma varandra utifrån utsida och kroppsspråk vid första mötet. Det är därför viktigt att tänka igenom sin klädsel och framtoning när man har något riktigt viktigt framför sig. Att göra ett gott och bestående första intryck gör skillnad.Föreläsning för Företagsamma
kvinnor i Härryda på vackra
Wendelsberg i Mölnlycke
Din inre & yttre stil -
skapar ditt varumärke -
Ett samarbete med Carina Fyrsten
Via Lux personal- och ledarutveckling
www.via-lux.se


Utbildning i färg, stil och form
för Modestugan i Åsa
www.modestugan.se

Tjejkväll hos Butiken på landet Stensjö (vid Hunnebostrand) med temat höstens trendfärger och färgpersonligheter. www.stensjo/bpl.se


En grupp med mycket trevliga kvinnor hade jag nöjet att ha på workshop. Vi talade och testade färger och personlig stil. Vi diskuterade också hur viktigt det är att tänka sig för innan man shopar så att det nya plagget kan kombineras med kläder man redan har. Kroppsform, proportioner, accessoarer och mycket annat stod också på programmet. En eftermiddag fylld av genuint intresse, underbar energi och härliga skratt som bubblande likt bubblorna i glasen.


En grupp kvinnor har under några år turats om att överraska varandra med en weekend-upplevelse av något slag. I januari bokade en av dem in gruppen på en workshop hos mig i samband med en helg i Göteborg. Tre av dem hade alltså ingen aning om vad som väntade dem när jag hämtade upp dem på Göteborgs C. De välkomnades med bubbel, fräsch sallad och fika. Efter en kort genomgång av färgteori fick de själva uppleva sina färgdominanter, testa sin personliga stil, titta på sin kroppsform och testa massor av accessoarer. Vackra kvinnor med mycket humor och många härliga skratt fick timmarna att flyga iväg.