Hem        Färg- och stilrådgivning        Workshops m.m.        Dräkt- och interiörhistoria        Gör om mig        Om Elisabeth        Kontakt        Pressklipp
 
 
 
 
 
 
Färgrådgivning
Alla kan bära alla färger men inte alla nyanser!

De färger vi har omkring oss påverkar våra sinnen, vårt välbefinnande och humör. Det är därför vi älskar vissa färger och ogillar andra. När vi klär oss i färger som harmonierar med våra egna färger ger vi ett snyggt, personligt, välklätt och engagerat intryck.

Målet med en färgrådgivning är att ge dig inspiration och kunskap att hitta dina finaste färger och och hur du skall kombinera dem på bästa sätt. Vi går också noga igenom vilka basfärger som är lämpliga vid inköp av dyra kläder och vilka accentfärger du bör välja till billigare plagg.

Vi tittar också på vilka av säsongens trendfärger som är bra att uppdatera garderoben med och hur dessa kan hjälpa dig att förnya din färgskala.

Färger förändras över tid
I takt med att håret antar en annan färg och huden blir rosigare förändras även våra egenfärger. Detta medför att vi inte kan bära samma färger på kläder och makeup när vi blivit äldre som vi gjorde när vi var unga.När denna kvinna gjorde en färgrådgivning för ca 20 år sedan tillhörde hon den djupa och varma skalan. Idag är det kalla och klara färger som gör hennes egenfärger rättvisa och skapar ett välklätt intryck.

En färgrådgivning tar ca 120 minuter.

Klassiska färgrådgivningar: 
Stilrådgivning
Klä dig med självförtroende!

Finn din stilpersonlighet genom vår stiltest som utgår ifrån de sex vanligaste basstilarna som kreativ, dramatisk, romantisk, klassisk, naturlig och international. Genom denna stiltest kommer du att få förståelse för dina egna val av kläder och accessoarer.

Under rådgivningen tittar vi också på din figur och dina proportioner och du får tips om vilka modeller och tyger som passar din kroppsform, din livsstil och din budget.

Vi går också igenom vad som menas med god passform.

Målet med en stilrådgivning är att du skall lära dig att skapa en väl koordinerad garderob med många kombinationsmöjligheter. När du känner dig välklädd får du bättre självförtroende och ett ledigare kroppspråk.

En stilrådgivning tar ca 120 minuter.
Produkter och presentkort
Det är lika viktigt att välja passande makeup-färger som det är att välja lämpliga färger på kläder.

Alla makeup-produkter ifrån Colour me beautiful kan ni se och shoppa hos http://www.fargrikt.se. Vid köp referera till Elisabeth Bövik.

Presentkort på rådgivningar