Hem       Färgrådgivning       Stilrådgivning       Workshops / Event       Dräkt- och interiörhistoria       Om Elisabeth       Kontakt       Pressklipp
 
 
 
 
 
 
Elisabeth Bövik
Sedan över 30 år tillbaka är jag delägare och arbetar i ett eget företag inom en helt annan bransch som bl.a innebär att jag har dagliga internationella businesskontakter.

Nyfikenheten inför omvärldens klädkoder och signaler fick mig söka en utbildning som imagekonsult.

Sedan drygt 20 år tillbaka arbetar jag aktivt med min stil- och färgverksamhet och delar min tid mellan administrativa uppgifter inom www.bovikmarin.se och min egen verksamhet som färg- och stilkonsult. Detta är en mix som jag tycker är mycket kul och inspirerande. Jag uppskattar att arbeta med såväl företag som skolor och privatpersoner och erbjuder utifrån kundens önskemål kurser, föreläsningar och workshops. Ett gott värdskap gör skillnad och ännu viktigare är det när man har utländska affärskontakter på besök. Med en kurs i Det goda värdskapet i Stockholm fick jag ännu mer kunskap om vikten av att vara välkomnande.Jag tackar min omgivning för dessa positiva ord om min personlighet: generös, välkomnande, social, positiv, drivande och humoristisk.

Jag är född på Bohus-Malmön och uppväxt i Hunnebostrand men flyttade hit till Göteborg efter studenten. Varje gång jag besöker mina gamla hemtrakter slås jag av hur otroligt vackert det är oavsett årstid. Under vintertid skulle man kanske kunna tro att landskapet är färglöst och lite ogästvänligt men om man promenerar på granitklipporna längs havskanten kan man upptäcka de fina monokroma färgskiftningar som uppstår i samspelet med den vinterbleka solen, klipporna och havet. Kontrasterna och de ibland blixtsnabba växlingarna mellan stormande hav och stilla vågskvalp gör landskapet ännu mer fascinerande. Det finns något magiskt över Bohuslän vid den här tiden på året och ett lugn som mer än väl mäter sig med sommarens hetsiga puls.